Puzzel met logo

Een puzzel met logo laten maken, bijvoorbeeld in grotere aantallen of misschien een klein aantal? Dat is tegenwoordig al mogelijk tegen zeer lage prijzen. Zo kan je een puzzel met logo en eventueel een leuke tekst of foto laten bedrukken al vanaf 6,95 inclusief je eigen drukwerk!

—> Puzzel met logo maken? TIP!

Maar bij welk adres kan je nou het beste een puzzel met logo laten maken en welke mogelijkheden zijn er zoal? Hieronder vindt je antwoord op deze vragen en heb je de mogelijkheid om je eigen logo puzzels te gaan maken tegen hele lage prijzen!

Puzzel met logo, direct personaliseren:
Puzzel met logo Puzzel met logo
Ben je van plan om een mooie puzzel te laten bedrukken, bijvoorbeeld met je eigen foto, tekst of misschien wel een bedrijfslogo? Dan helpen we je graag verder! Een puzzel bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest door de komst van het internet en de puzzels zijn helemaal naar je eigen smaak te maken.

Zo heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende modellen. Zo kan je een puzzel in een hartvorm laten bedrukken, een puzzel met 24 stukjes, 70 stukjes, 96 stukjes, 120 stukjes en soms zelf nog grotere modellen. Een puzzel bedrukken is bij de webwinkel PrachtigKado erg eenvoudig.

—> Puzzel met logo maken? TIP!

Zo kies je een gewenste puzzel uit en kan je je eigen afbeelding uploaden met eventueel een leuke bijpassende tekst! De bedrukte puzzels worden voor allerlei doeleinden ingezet en zijn voor elke gelegenheid eigenlijk leuk. Enkele thema’s waar bedrukte puzzels leuk voor zijn, zijn:

– Afscheid van een collega
– Valentijnsdag
– Huwelijken en geboortes
– Jubilea
– Voor uw relaties of als promotioneel artikel
– Iemand die 50 jaar wordt (Abraham of Sarah)

Dus niet alleen voor bedrijven (puzzels met logo) kan je bij PrachtigKado terecht maar ook als particulier voor een feestje.

—> Puzzel met logo maken? TIP!

Puzzel met logo, de tarieven:
Voor het maken van een logo puzzel is niet veel nodig. Bij de webwinkel PrachtigKado kan je gemakkelijk je logo uploaden bij de puzzel die je graag wilt laten maken. Ook kan je ervoor kiezen om een digitale drukproef te ontvangen van je logo puzzel. Deze krijg je per e-mail toegezonden welke je overigens nog helemaal naar je eigen smaak kunt gaan aanpassen indien gewenst.

Dit betreft een uitzonderlijke service welke alleen PrachtigKado op dit moment heeft. Ook hanteren zij de laagste prijzen voor het maken van een puzzel met je eigen logo. De tarieven voor het bedrukken van een logo puzzel begint vanaf 6,95 en loopt op tot 14,95, dit is afhankelijk van het aantal en de grootte van de puzzel.

Veel plezier met het personaliseren van je eigen puzzel met logo!